torsdag 23 februari 2012

Kvalitetstid med syrran

På väg tillbaks efter 36 timmars kvalitetstid med min syster. Vi kom fram till att det var alldeles för längesedan det vara var hon och jag, åkte halva vägen var, möttes i Jönköping och har njutit av relax, goda middagar och sköna samtal. Så glad för det!

Batterierna är laddade. Nästa vecka blir det fokus på Nyköping och Melodifestivalens Andra Chansen, där jag coachar de sköna studenterna som jobbar med genomförandet på olika sätt.

7 kommentarer:

Pernilla sa...

Åh vad härligt! Lite söstratid det är ni värda!

Gunilla Sunnros sa...

Tack P! kram

Anonym sa...

Ååh, då har du tillbringat din dag i staden jag bor i, kul!=) Är superförälskad i mitt Jönköping, born and raised here!

Johanna sa...

Hej Gunilla! Tack för en fin blogg. Jag har kommit fram till att jag är sockerberoende och har sträckläst Bitten Jonssons bok Sockerbomben. När det kommer till vad som är ok att äta eller inte, så står där ingenting om bönor och linser, som ju innehåller kolhydrater. Hur förhåller du dig till dessa? Stort tack på förhand!
Hälsningar, Johanna

Gunilla Sunnros sa...

JOHANNA - tack för ditt inlägg! Jag är försiktig med böner och linser. VI är alla olika och unika, så vi behöver hitta vårt eget förhållningssätt till olika produkter. Lycka till! Gunilla

Johanna sa...

Stort tack för ditt svar! Jag har efter noga övervägande beslutat att de får vara med i min kost. De får vara under observation dock. Jag är ju också i en reningsfas så jag tänker inte dra på en linssoppa just nu direkt utan begränsa mig litet... :)

Gunilla Sunnros sa...

Håller tummarna.
G