fredag 11 november 2011

Missa inte Malou idag kl 10.00

Idag är jag och Charlotte Erlanson Albertsson gäster hos Malou Efter Tio kl 10.00 på TV4. Det blev ett tjugotvå minuter långt samtal. Missa inte!

Idag är det också den 11 november 2011.
11.11.11.
Betyder det något särskilt? Vet inte. Men det är häftigt att det är elva år till nästa tillfälle.

8 kommentarer:

Leif sa...

2011 +11år = 2022
jovisst men vad säger du om
2012 12/12 klockan 12
Leif

Mi+s nya liv och det jag redan levt sa...

Sätter på ljudet på teven, eftersom jag har en hörselskada som gör att jag inte kan uppfatta vad som sägs vid ett otextat program, kanske jag kan snappa upp ett och annat ord, om jag inte tittar, för pratar flera i mun på varandra då är det kört.

Caroline Look sa...

Tack för bra samtal och bra att du understryker att fett i sig inte är farligt!

Johan sa...

Hehe ja just det, om 11 år blir det ju:
22.22.22
Den där månaden 22 skulle jag vilja veta vad den heter? :)

Anonym sa...

hej gunilla!

Såg ditt program idag och det var mycket intressant och givande! Har även köpt din bok och igår läste jag förord och inledning och det skall bli oerhört spännande att läsa den.

Tänkte höra om du kunde dela med dig lite på bloggen vad man kan äta som sockrberoende till frukost, mellis lunch osv. Vore supernyttigt för mig och säkert många andra!

En till fråga, hur är det med knäckebröd som sockerberoende kan man äta de? Jag äter kanske 4-5st knäckebröd i veckan o jag får inget jättesug efter nått sött efteråt men jag gillar att ta ett knäckebröd på kvällen o att det knaprar gör jättemkt tror jag.

Lev gott!

Anonym sa...

Hej Gunilla
Vad bra du var på efter 10. Jag har en fråga hadde du problem med ditt minne och koncentration när du åt socker men även en tid efter? Jag har haft problem med det i flera år men även nu också fast än att jag har varit utan socker i ca 7 månader. Kan det dröja länge innan hjärnan reparerar sig? Har ju också haft depressioner från och till i flera år samt fibromyalgi och dessa kan väll också leda till minnesproblem.

Mitt liv som fru L sa...

Vad bra du var i efter tio! Blir så glad att detta kommer fram mer och mer. och att det jämförs med andra beroenden! Jag kämpar själv med mitt sockerberoende, och jag är totalt maktlös och har noll kontroll över mitt ätande. Jag tycker inte ens det är gott längre men jag kan inte sluta äta. Kan för övrigt säga att jag inte tror att varken lök, citron eller tomater skulle hjälpa mig ett dugg om jag fick sug. Däremot hjälper det om jag äter fett! Jag bloggar på www.lycka33.blogspot.com
Kram Catharina

Gunilla Sunnros sa...

LEIF - =) jag tänkte fel helt enkelt.

VITSIPPAN - kunde du höra vad vi sa?

CAROLINE - tack för feedback!

JOHAN - se kommentaren till Leif. =)

ANONYM - tack för din kommentar, vad roligt att du läser boken! Jag ska blogga om hur jag äter, absolut. Har en del bra gamla inlägg där jag beskriver det också.
Knäckebröd går bort för mig. Jag triggar igång på det direkt. Bröd överhuvudtaget är något som jag exkluderat ur min kost.

ANONYM - tack för din kommentar. Ja, jag hade stora problem med minnet under mina värsta år och i början av min abstinens. Hjärnan är skadad och det tar tid att återställa, men det går. Hur lång tid det tar är individuellt. Det bästa jag gjorde var att gå en intensivkurs hos Bitten Jonsson där jag fick kunskap och verktyg för att hantera mitt tillfrisknande, jag hade inte klarat det annars.

CATHARINA - tack för feedback! Det låter som att du tillhör grupp 3 - Beroende, och då kommer du inte att klara av att hantera sjukdomen själv, du behöver professionell vård. www.bittensaddiction.com eller www.valet.se. Fin blogg du har!

kram till er allihop. G