lördag 29 oktober 2011

Boksignering i Nyköping idag och Beroendedagen 6 december i Stockholm

Idag signerar jag min bok VITT BEGÄR på Kullbergs Bokhandel i Nyköping mellan 11.00-14.00. Varmt välkommen om du har vägarna förbi!

Tisdagen den 6 december genomförs BEROENDEDAGEN i Stockholm på Waterfront Congress Centre vid Centralstationen. Jag och Bitten Jonsson kommer att ställa ut med våra böcker och prata sockerberoende med de som passerar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan tipsa om en till low-carb podcast som jag brukar lyssna på, Jimmy Moores podcast. Han har gjort över 500 avsnitt som handlar om kost och hälsa, finns även några avsnitt om socker missbruk.
http://www.thelivinlowcarbshow.com/shownotes/

Smith sa...

Jag skulle gärna titta förbi och få min bok signerad (får man förresten göra så vid boksigneringar: att man har med sig boken hemifrån, eller "måste" man köpa boken på plats?), om du någon gång signerar böcker på en bokhandel nära mig. För att jag inte ska missa dig får du gärna komma ihåg att berätta även framöver vilka städer och bokhandlare du ska besöka!

sthlmaddict sa...

Det gör mig mörkrädd att beroendedagen pratar om matmissbruk som en ätstörning och hur samhället påverkar unga kvinnors syn på sin kropp. Fattar de inte att det handlar om ett sockerberoende och att allt annat är symtom?

Jag har hört att det kan finnas de som har ätstörningar som inte är beroende men det borde väl inte tas upp på beroendedagen i så fall?

Det är tröttsamt
/sockerberoende

PS Tack för schysst blogg

Gunilla Sunnros sa...

ANONYM - tack för tipset!
SMITH - jag tror man får göra så. =) Jag lovar att meddela kommande signeringar.
STHLMADDICT - beroendedagens inställning till beroendesjukdomen med socker/mat som utlopp är tveksam, absolut. Jag hoppas på att genom att vara på plats få möjlighet att bidra till en mer rättvis bild bland de vi hinner prata med.

kram till er alla tre.