lördag 24 december 2011

Bloggjouren: Godnatt

Det har varit en trevlig dag och kväll, och det känns att jag körde bil i 6 timmar igår, ögonen är tunga. Vi gör en hyfsat tidig kväll eftersom det bär av i bil tillbaks till Sörmland imorgon efter frukost igen.

Det har gått bra idag. Jag är väldigt glad över det. Gamla minnen och vanor har gjort sig påminda men jag har inte trillat dit, långt ifrån. Det är många som hört av sig, både via kommentarer, men också på mail. Du är inte ensam där ute, vart du än är. Du behöver inte gå igenom dina utmaningar själv, det finns stöd och hjälp att få.

Har du trillat dit idag? I så fall, imorgon är en ny dag. Vi faller sju gånger och reser oss upp en åttonde. Det handlar inte om att vi trillar dit, det handlar om vad vi gör av det. Du är inget offer. Det är inte synd om dig. Det finns ingen anledning till att fortsätta knarka bara för att du börjat, det är den uslaste av ursäkter. Res dig. Skaka dammet av axlarna och ta nya tag. Du är värd det. Din hjärna är värd det. Din kropp är värd det.

Imorgon fortsätter Bloggjouren. Varmt välkommen att fortsätta vara med.

Under julen går inläggen under benämningen "Blogg-jouren". Bloggen är öppen för alla som behöver extra stöd under dessa dagar, när exponeringen av socker/kolhydrater, alkohol etc är betydligt kraftigare än vanligt.

Inga kommentarer: