fredag 24 december 2010

Middagen klar, nu lekar

Middagen gick riktigt bra, buffé med möjlighet att plocka själv. Gott om variationer som jag kunde äta. Den värsta spänningen som jag kände under eftermiddagen håller på att släppa, vilket känns underbart. Nu är det dags för lekar och ännu mer fika och kaffe/te, men det känns ok. Hoppas ni alla har det så bra ni kan. Tänk på att satsa på sysselsättning när det blir tufft.

2 kommentarer:

Slottets lilla värld sa...

Buffé är bra!
Hos mamma plockade jag ägg, skinka, rökt lax, lite räksallad (tyvärr innehållandes lite socker, 3% kolisar) men tror det gått bra, känner inget än... prinskorv o köttbullar. Kyckling och kantareller. Jag blev mätt och belåten! Lät blir rödbetsslladen (över 40% kolisar!) och chokladpralinerna till kaffet. Hade en HÅRD diskussion med plastpappan om socker och mjöl (uppväxt i forna Jugoslavien (Medelhavskost?) på -50 och delvis 60-tal, innan han -65 kom till Sverige). Mamma var delvis på min sida. Slutade i nån slags 1-1-känsla...?

Gunilla Sunnros sa...

Härligt! Diskussioner kan ofta vara bra, men det är en fin linje tycker jag. Vissa diskussioner blir destruktiva och framför allt kan det nog bero på att personen jag diskuterar med inte förstår min situation. han eller hon är inte beroende själv och då är det jättesvårt att sätta sig in i hur tankemonstret kan växa och manipulera. Varför jag måste avstå viss typ av mat etc. SKönt att du i alla fall inte kände dig besegrad. =) kram